TEGNESTUEN

DESIGN OG INDRETNING ER EFFEKTFULD BRANDING

… og med til at tegne et professionelt billede af jeres virksomhed, dets værdi og kvaliteter. Indretning med omtanke er med til at effektivisere hverdagen og skabe trivsel.

Med vores indgående kendskab til indretning og drift, sætter vi alle kræfter ind på at hjælpe med at træffe de rigtige valg og sikre den gode langsigtede investering. Vi ved, hvilke krav der stilles, ikke kun til designet, men også til brugervenlighed, kvalitet og holdbarhed, brandsikring og slidpåvirkning. Der er altid en ramme for økonomien, derfor er det vigtigt, at vælge den rette kvalitet på det rette sted og spare, hvor det er mindst synligt.

SPACEPLANNER

STRATEGISK SPACEPLANNING RUMDESIGN INDRETNINGSARKITEKTUR

 

DESIGNER MDD ANNETTE SAIDJ

Underbygget af analytiske og strategiske forarbejder udfører vi gennemtænkte oplæg, der kan hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger og korrekte investeringer.

Vi sætter os ind i brugen og oplevelsen, når vi indretter rum og rumlige objekter, så de designes hensigtsmæssigt i forhold til anvendelse, formgivning og økonomi, Vi har en hands-on tilgang til de kognitive og humanistiske aspekter, - med fokus på jeres organisation, samt de sociale, arbejdsmæssige og teknologiske aspekter i den velfungerende indretning.

Ligesom vi fordyber os i detaljen, arbejder vi i helheder og kvalitative oplevelser af rum, interiør, møbler, inventar, belysning, materialer, farver, akustik, tekstiler…

 

I alle processer trækker vi på vore erfaringer, efter mere end 20 år i faget, og vi udfordrer konstant os selv på kompetencer, processer og viden, hvorfor vi altid søger at udføre opgaven ud fra optimerede paradigmer.

Tegnestuen er startet af Annette Saidj, der har beskæftiget sig med design og indretning i 20 år. Det være sig som ansat på danske og udenlandske tegnestuer, som sparringspartner og freelancer for designkolleger, og som selvstændig.

RUMMET ER RAMMEN FOR BÅDE DET FYSISKE OG PSYKISKE ARBEJDSMILJØ

… stedet hvor store tanker fødes og realiseres. Et sted man føler sig godt tilpas, og hvor det ”bare” skal fungere.

Med udgangspunkt i jeres virksomhed brander vi jeres identitet og optimerer jeres interne arbejdsgange. Den gode indretning skal understøtte de arbejdsfunktioner og samarbejdsformer, der er på arbejdspladsen med fokus på arbejdsmiljøet, frie flugtveje, lys, lyd, adgang til personalefaciliteter etc.

Med friske øjne og faglig ekspertise giver vi jer indretningsideer og designråd.

Vi løser indretnings- og ombygningsopgaver for små og store erhvervsvirksomheder.

VORES FORNEMMESTE OPGAVE ER AT LYTTE TIL JER OG FORSTÅ OPGAVEN.

Det gør vi altid med stor entusiasme og engagement.

Med os kan I sparre og forvente jer konstruktive input, saglig viden og stor erfaring.

 

 • Vi fletter funktionelle krav sammen med den æstetiske oplevelse og arbejder med funktioner, former og materialer.
 • Vi lægger alle muligheder på bordet og visualiserer ideen for jer inden der investeres. På den måde får I sikkerhed for, at I vælger de rette løsninger og træffer de rigtige valg.
 • Vi sikrer en konsekvent designlinje.
 • Vi indgår i kvalificeret samarbejde med bygherrer, arkitekter og ingeniører. Vi er bygherrens forlængede arm, og forhandler priser, bestiller møbler og holder styr på leveringerne. For vi ved, hvor vigtigt det er for et godt projektforløb, at få alle ender til at mødes.
 • Vi er ikke bundet af, at vælge møbler fra eget sortiment, men afsøger objektivt markedet for emner, der passer til projektet og økonomien.
 • I de fleste projekter indgår specialdesignet inventar. Vi skaber unikke, holdbare møbler, og integrerer eksempelvis bæringer og tekniske installationer i designet.
 • Vi arbejder i 2D og 3D med professionelle tegne- og illustrationsprogrammer.

   

   

Et projekt indeholder mange emner, der varierer i mængde, sammensætning og pris. Vi tilbyder at stå for de dokumenter, der sikrer overblik, fra budgetter til rumskemaer og meget mere. Vi udarbejder designmanualer med dokumentation for hvert enkelt produkts egenskaber og behandling.

© All Rights Reserved